Журналистът Велиана Христова: „Продължаваме промяната“ са политически проект на САЩ (ВИДЕО)

0

Очаквам БСП да се изкаже по повод намерението на кабинета да бъде прието еврото у нас в началото на 2024 г. Лявата партия е гласувала, че това е „червена линия“, която няма да премине. Световни икономисти твърдят, че това ще ни доведе огромна инфлация“, каза журналистът Велиана Христова в предаване на Поглед ТВ.

Тя добави, че наскоро нобеловият лауреат Джоузеф Стиглиц е казал, че с влизането в ЕС, бившият Източен блок е бил изсмукан икономически, и че единственият път да се оправят бившите соц. страни е като излязат от Евросъюза. „Искам първо да сме българи и после европейци“, категорична беше тя.

Според Велиана Христова, управляващите са приспали народа с измамни обещания и мантри, но той започва да се събужда и скоро ще изрита това управление. Тя изрази категорично мнение, че „Продължаваме промяната“ са политически проект създаден от САЩ. „Казаха, че ще се борят срещу корупцията и кражбите, но не видях да са направили нещо сериозно срещу това.“

„Много ме притесняват данните на едно от последните социологически изследвания, според които БСП е вече на пето място след Възраждане. 40 години съм член на тази партия и се срамувам от действията на ръководството й и от това ме боли много“, каза още дългогодишният журналист във в. „Дума“ Велиана Христова. По думите й, от сериозния екип във вестника са останали едва 13 журналисти и всички си търсят работа.

Източник: pogled.info

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече