Транс синът/щерката на Илон Мъск се отказа от него

0

Транссексуалната дъщеря на Илон Мъск подаде молба за промяна на името в съответствие с нейната нова полова идентичност и защото „вече не живее и не иска да бъде свързвана с биологичния си баща по никакъв начин“.

Искане за промяна на името й и нов акт за раждане, отразяващ новата й полова идентичност, бяха подадени във Върховния съд на окръг Лос Анджелис в Санта Моника през април и наскоро това беше съобщено от медиите.

Ксавие Александър Мъск, който наскоро навърши 18 години, поиска промяна в признаването на пола от мъж на жена и промяна на името, според съдебните документи, достъпни на PlainSite.org.

Майка ѝ е Джъстин Уилсън, която се разведе с Мъск през 2008 г.

Няма обяснение за разрива между Мъск и дъщеря му. Нито адвокатът на Мъск, нито медийният офис на „Тесла“ отговориха незабавно на искане за коментар от Ройтерс.

Около месец след като детето му подаде молба за смяна на името и пола, Мъск каза, че подкрепя Републиканската партия, чиито избрани представители подкрепиха поредица от закони, ограничаващи правата на транссексуалните в щатите.

„Аз абсолютно подкрепям транссексуалността, но всички тези смени на идентичността са естетически кошмари“, написа Мъск в туитър през 2020 г.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече