Харалан Александров с различен прочит: Кирил Петков ще бъде употрелбен и захвърлен, Асен Василев е социопат

0

Преди 6 месеца правителството събра огромна подкрепа, но се провали катастрофално. То се самосвали, защото продължи да живее в сферата на фантазията, на революционен авангард, който ще ни заведе в светлото бъдеще, метафорично описа ситуацията социалният доц. Харалан Александров в сутрешния блок на БНТ.

„Катастрофален провал във всичко и за една бройка да провалят една тема – таза с РС Македония, но благодарение на доброто лидерство на Борисов, който направи изненадващ ход, с който България се размина с голямото бедствие да остави усещането у нашите партньори за едно напълно провалено общество. Борисов е силен лидер за разлика от Петков. Сега ще видите как всички ще се опитат да си припишат този успех за Македония и ще се закичат с него”, отбеляза той.

По думите му сме се разминали с това да се определим като провалено общество, което се занимава със своите злободневни и диви страсти, а оттук нататък ще видим дали ще са поправими щетите, защото не можем да си представим мащаба им.

Българското общество преживява с облекчение политическия обрат – много повече падането на правителството, отколкото пускането на Македония”, каза по-късно в политическо предаване „Беновска пита“ доц. Александров.

Той подчерта, че страховете и тревогата се натрупват и все повече хора се питат дали ще оцелеят, хора от средната класа обедняват, но имат нужда от сигурност и спокойствие.

Социалният антрополог заяви, че Кирил Петков е класическа жертва, защото е човек, който е очевидно „злоупотребен” с политически и икономически цели от политическите инженери, които са го инсталирали в България.

„Този човек е много внимателно подбран, направен му е психологически профил и е целенасочено експлоатирана неговата патология, която е от нарцистичен тип, много политици имат такива тенденции, някои ги контролират, при него тя е напълно изпусната и само човек, който в такава степен отказва да влезе във връзка с реалността, е в състояние да обслужи задачите на един режим, който си беше поставил за цел да разруши всички местни елити и да срине даденостите в това общество дали за да ги построи на наново – това си остава въпрос, тъй като нищо градивно не видяхме, или просто, за да се възползва от хаоса. Тези, които конструират поведението, насочват и експлоатират неговата психологическа патология, които манипулират неговия ум, който е доста семпъл, са истинските злодеи. Той е жертва и в нормална ситуация трябва да потърси терапевтична помощ” коментира доц. Александров.

Той заяви, че Кирил Петков ще бъде захвърлен и това е ясно доказателство за безпринципността на българското задкулисие.

По отношение на Асен Василев антропологът заяви, че има подчертано социопатни характеристики, които си проличават в отношението му към социалното страдание – липса на всякаква емпатия и свързаност, колкото и добре да се опитва да го изиграе.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече