Магьосница от украинския секретен „Батальон 14“ разкри неподозирани тайни за Путин

0

За президента на Русия Владимир Путин работят цяла „армия“ екстрасенси и шамани. Но той сам не знае какво иска. Това каза в интервю за специализираното издание Апостроф карпатската магьосница и участничка в секретния „Батальон 14“ Магдалена Мочиовски. 

Тя поясни, че Путин е следен не само от украинските, но и от екстрасенси от целия свят. Той обаче прави всичко възможно, за да не може да бъде следен. Той е създал около себе си мощна енергийна бариера, която е много трудно да бъде преодолята от екстрасенсите. За господаря на Кремъл работи цяла армия екстрасенси.  

„Действително той има планове и занапред, не само за Украйна. Този човек сам не знае какво иска. Разбирайки, че дните му са преброени, той се старае да се подсили с различни шамански и магически ритуали. Той се опитва да предсказва своето бъдеще, което никой не може да направи, защото екстрасенството не е точна наука – това не е математика, където всичко може да се изчисли от А до Я“, добавя магьосницата. 

Мочиовски обръща внимание на това, че Путин много разчита на нумерологията. Това се вижда по дните, в които той прави едни или други постъпки. 

Например, от първия ден на войната всичките му постъпки на практика са свързани с цифрите 2 и 4.  

„Той много следи за тези работи, като нумерологията, слънцестоеното, парада на планетите. Той изчислява всичко, както от гледна точка на математиката, така и от гледна точка на нумерологията, а също и от гледна точка на шаманизма и окултизма в качеството му на черна магия“, твърди Магдалена Мочиовски. 

По-рано магьосницата разказа, че Путин се лекува с нетрадиционни методи, затова той все още е жив, но не за дълго, пише „Блиц“.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече