Полски ясновидец: Апокалипсисът и Третата световна идват, крийте се в България!

0

Един от най-известните полски ясновидци Кшищоф Яцковски направи смразяващо кръвта предсказание. В канала си той периодично отправя призива: Поляци, бягайте в България и Румъния!

Екстрасенсът е един от най-известните в Европа. Той предвещава най-страшното – истински Апокалипсис и Трета световна война. Единствените държави, които няма да бъдат засегнати от случващото се, са именно Румъния и България. Те ще бъдат най-безопасни и е добре всеки, който иска да оцелее, да се скрие в тях.

Яцковски е известен с мрачните си прогнози. Той предвеща с точност тежката икономическа криза в Европа. На 15 септември 2008 банкрутът на Лемън Брадърс превръща пророчествата във факт.

Полякът стана изключително известен в страната си, а и в целия свят, след като през 2003 година излезе като победител от турнира за ясновидци, организиран от японската телевизия Asahi. През същата година стана особено популярен в родината си покрай сътрудничеството си с полската полиция и участието в телевизионното предаване Експериментът ясновидец, излъчван от един от най-големите тв канали Polsat. През 2011 година беше официално ангажиран от прокуратурата в Краков като експерт по делото за убийството на 23-годишна студентка.

Най-смразяващото кръвта пророчество полякът прави през 2009 година. Запитан кой ще е следващият президент, всички очакват отговорът да е отново от действащия Лех Качински. Яцковски обаче казва: Няма го Лех Качински. Не знам защо. Той спи. На 10 април 2010 година президентът Качински заедно със съпругата си и част от политическия елит на Полша загива в самолетна катастрофа в Смоленск. Президент става неговият опонент Бронислав Коморовски.

Кшищоф Яцковски прави своята прогноза в 10 минутен клип. В него той говори за себе си в трето лице и съветва съотечествениците си как да постъпят в ситуация на нова глобална война. В него е упоменато къде поляците могат да намерят спасение, ако избухне Трета световна война.

Думите му, които днес се повтарят от всеки поляк, гласят:

Бягайте в Румъния и България, бягайте в Румъния и България, бягайте в Румъния и България!

В контекстa към клипа гадателят обяснява от къде се е родил призивът му. Той пояснява, че не иска да плаши никого и не вещае, че предстои нищо страшно. Яцковски само казва какво би станало, ако се случи катастрофа или въоръжен конфликт и къде ще е най-безопасно за сънародниците му. Въпреки това самият факт, че той знае тази информация от 2008-ма година насам, а я споделя със света именно сега, буди притеснение.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече