Тайните подземия у нас: Неразгаданите мистерии

0

Още през 2008 г. вестник „ШОУ” пръв в медийното пространство даде думата на бившия МВР служител Милан Миланов, който оповести потресаващи истории от тогава още неиздадената си книга “Тайните подземия на България”. Интересът на читателите ни към изнесената информация бе огромен. А ексченгето продължи да шокира с невероятни разкрития чрез написаното в последвалите още 8 тома. Тези дни от няколкото си участия в два телевизионни канала с национален ефир Миланов пак успя „да хвърли в тъча” и зрителите. Помагаше му „ретранслаторът на космическа информация” Гергана Герасимова, с която той е започнал работа след първите няколко тома на „Тайните подземия на България”.

Репортерът на „ШОУ” отново се срещна и разговаря с Милан Миланов, чиято биография е свързана със служби в органите на МВР, както и с работа в страните на Югоизточна Азия и посолството ни в Индия преди години. За читателите ни ще припомним, че още по време на соца, властта, с която той разполага, му позволява да ползва безпрепятствено услугите и ясновидските способности на два големи български феномена – Стефанка Мирчева и Веса Маркова, дори при разкриването и на криминални престъпления. Тогава той си води и подробни записки от срещите с тях. А сега продължава работата си в задаването на необичайни въпроси към Всемирната информационна банка „Акаша”. Отговорите идват чрез извънсензорните способности на Гергана Герасимова.

– Разбрах, че си имал лична среща с два големи колоса на нашето съвремие – проф. д-р Ернст Мулдашев и писателя Мел Гил. За какво си говорихте?
 

– И с двамата имах лична среща миналата година. С Мулдашев си говорихме затова как при една негова експедиция в Хималаите точно той е бил допуснат /от висшите сили – б.а./ до Шамбала. И как там е видял с очите си хората – богове; хора, които са били в състояние на сомати. Хора, които съхраняват от сътворението на света човешката ДНК и в случай на унищожение на човечеството, ще го възродят именно чрез „събуждането си” от сомати. Ернст Мулдашев е видял и самия Буда, който е жив. А пък със световноизвестния писател и сценарист Мел Гил, автор на „Метафизиката”, си говорихме за подземията в България – тези до морския бряг.

– Как се реши да работиш с Гергана Герасимова и да й се довериш за отговорите, които дава на необичайните въпроси, които задаваш?
 

– Зададох й три въпроса, на които предварително знаех отговорите, но тя не знаеше това, защото нямаше откъде да знае какво аз знаех. Даде ми перфектни отговори. Отговори, които аз вече имах и бях получил преди години от двата феномена, с които работих тогава – Веса Маркова и съпругата на поета Иван Мирчев – Стефанка Мирчева. Тези т.нар. отговори никъде не са нито споменати, нито публикувани, нито се е говорило за нещо подобно преди това от когото и да било. Те са и достатъчно шокиращи, меко казано. Първият от тях бе: “Къде се намира Троя?”. Гергана ми отговори: „В Царево”. Това е родният ми град на брега на българското Южно Черноморие.

– Нима? Троя в Царево?!
 

– Да! В Царево! Но това е друга тема. Вторият ми въпрос към нея беше: “Какво има на остров „Св. Иван”?”. Отговорът й бе: „Първата Библия”. И на последния въпрос: „Какво има на остров ”Св. Анастасия” до Бургас?”, Гергана отговори, че там се намира част от

книгите на изгорялата Александрийска библиотека

Това бяха все точните отговори на същите въпроси, които преди години зададох поотделно една от друга на Стефанка Мирчева и на Веса Маркова. И двете поотделно тогава ми дадоха същите отговори като тези на Гергана. Герасимова е млада жена, а Веса Маркова и Стефанка Мирчева са отдавна покойници, и тя дори не бе чувала за тях, няма и как да ги познава. След отговорите на Гергана, се реших да работя с нея. Механизмът е следният: Задавам й въпроса и тя веднага започва да пише, после може и да не помни какво точно е написала. Информацията тече. Тя е канал за т.нар. всемирна информационна банка, известна още и като „Акаша”. Така се обясняват ясновидските й способности.

– Коя от всичките информации за удивителни събития, хора, времена и прочее, които ти е давала Гергана Герасимова досега, се е проверила във времето?
 

– Доказателства за това, което пиша, има безброй много, откакто работя с Гергана. Например, да вземем наличието на древни градове: намерен е град на 200 000 години в Африка, до Зимбабве. Това може да се види вече и в Интернет. Намерен е потънал град и до Куба. Виждат се постройки и четирите пирамиди – и тава вече се появи в Интернет. Но всичко преди това е казано от Гергана. Откри се и подземен град в Румъния. Той е по-голям по площ от Букурещ. И това впоследствие се появи в Интернет, както и за потъналото НЛО в Балтийско море; както и за трите пирамиди, открити в Босна и Херцеговина, по-стари и от Хеопсовата. Всичко това Гергана преди години ми го беше казала и го написах в книгите си.

Още не беше открито и нямаше тя откъде да знае

– Каква е тази „Тайна книга”, с „разбулването” на която си се заел?
 

– Това е кожена книга с неизвестна писменост, написана преди 35 хиляди години от атлантите. Открита е в подземие. Имам преснети само няколко листа от нея. Откривателят на книгата поиска да остане анонимен. В тази „Тайна книга” атлантите са описали пътя на траките от Атлантида до земите, през които ще преминат. Описват се кои градове са построили и какви съкровища са оставили – книги, произведения на изкуството и т.н. Безценна е!

– Едно от шокиращите ти твърдения е, че е имало български императори в Япония и още, че съществува град /от записките на Софроний/, който „плава” в небето?
 

– Български императори има не само в Япония, но и в Китай. Те са траки, достигнали до „Шамбала”, и на връщане оттам създават обединена държава. Българите са и първите строители на Великата китайска стена. По тези въпроси както в Япония, така и Китай има исторически сведения.

А за града, плаващ в небето? – От телескопа “Хъбъл” учените са получили картина на небесен град, за който нямат друга информация, освен снимките. „Акаша” подробно описва какъв е този град и кой го населява.

– В Интернет има шокиращи видеозаписи с информация за странно същество, което се е появило в Русия – нарекли са го Чупакабра – ти да знаеш нещо по този въпрос?
 

– Чупакабра съществува. То не е човекоподобно същество, а извънземно, от друга, неизвестна на науката планета. То достига до Земята посредством кораб-майка. Задачата на Чупакабра е събиране и пренасяне на животинска кръв за изследване. След като умъртви по безболезнен начин животното, Чупакабра пуска хоботче, изсмуква кръвта му, съхранява я в специална за целта „торба “ и се връща на кораба. Кръвта се пренася на планета на Чупакабра, където се пречиства, изследва и обогатява. Един ден с такава по-чиста кръв ще се раждат новите животински видове на Земята.

– Журналистът, писател и издател Иван Бунков твърди, че мистерии и сега се случват в родното му село Хухла в Източните Родопи: например, появяването на Св. Богородица в цял ръст на небето над селото, за което свидетелстваха хора; или пък странни явления, които стават на връх „Свети Илия” над селото. Бунков говори и за т.нар. камъни на цар Дарий, които буквално от нищото изникват в една дъбова гора, струпани като “огромни пирамиди” между тревата; разказва и за редица странни явления около един малък водопад край Хухла – имаш ли отговори на тези и други въпроси, свързани с тая част на Източните Родопи?
 

– На връх “Св. Илия” има два подземни града на атлантите и на римляните. Факт, който може да се провери при разкопки. Има входове към тях. Но

има и хора, които са влизали в града на римляните

Библейският светец Илия е посещавал светилището на върха и е проповядвал точно там. Свети Илия няма гроб на Земята, както и Библията твърди, а наистина е взет жив с „огнена колесница” на небето. В част 10 на “ Тайните подземия на България” давам отговор на много от тези въпроси, свързани с Източните Родопи.

– Мистика витае и около т.нар. секретна мисия на Хитлер, игрални и документални филми се опитват да дадат някакви сведения – какво на вас с Гергана Герасимова ви е известно по този въпрос?
 

– Отговорите от „Акаша” на тази тема са следните: Хитлер не е убит, а е избягал с други нацисти в Аржентина. Той е контактувал с извънземни, които са му предоставили технологии, които все още не са били познати на Земята. Влизал е в техните НЛО, виждал е бордовите им компютри и т.н. С помощта на извънземни Хитлер е изградил подземните градове -лаборатории в Антарктида, които съществуват и днес. През 1939 година нацистите са открили в България древно подземие, откъдето са изнесли невероятни съкровища. Дори за целта са построили теснолинейката, за да пренасят златни и сребърни статуи, злато и много други ценности. В България все още има много неоткрити подземия на нацистите. Тук те са разработвали части за лунни модули, мислейки, че ще построят летателен апарат, с който ще достигнат Луната.

Източник: svetovnizagadki.com

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече