Методи Андреев: Парламентът да инициира незабавна процедура за импийчмънт на Румен Радев (ВИДЕО)

0

В този парламент няма да може да се състави стабилно правителство, независимо, че почти всички партии заявяват, че са евроатлантици. Но поне трябва да се отдели евроатлантическата общност от онези които са пропутински настроени. Но новият парламент категорично може да свърши три много полезни неща за България и то буквално за един месец. Ако това се случи, ще направят нещо важно и значимо за държавата. Това обяви в „оПозиция“ с Горан Благоев, бившият депутат Методи Андреев.

На първо място депутатите да стартират процедура за импийчмът на Румен Радев. Той загуби всички свои положителни страни, заради, които спечели втори мандат. ГЕРБ, ДПС, ПП и ДБ имат мнозинство да поиска отстраняването му от власт, Радев вече е токсичен. Има достатъчно много поводи, които могат да бъдат използвани за стартиране на импийчмънт.

Второ парламента да гласува незабавно да се даде оръжие на братския украински народ, за да защитят своите деца и земя, своя дом. Те няма да нападат чужда страна с това оръжие.Трето – в България има достатъчно много газ и шистов и конвенционален. Категорично трябва да се вземе решение от парламента мораториумът за проучване и добив на газ и нефт да отпадне незабавно. Когато знаеш какво има в нашите недра, с какво те е дарил Господ, можеш да искаш по-ниски цени от доставчици на газ и петрол, а включително можеш не само да задоволяваш своите нужди, но и да продаваш.

Ако тези три неща се изпълнят, при следващите избори ние вече ще сме държава, доказала своята евроатлантическа принадлежност, категоричен е Андреев.

Какво още каза Методи Андреев – чуйте видео интервюто:

Източник: Faktor.bg

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече