Индийски топастролог: Разпад на Русия, знаково убийство в Кремъл догодина

0

Индийският астролог Алакх Ниранджан, който бе сред малцината, предвидили с точност настоящата война между Русия и Украйна, направи нови прогнози как ще завърши конфликта и какво ще се случи с участващите в него държави. В миналото той вече прогнозира, че войната ще приключи печално за Русия, като тя ще се раздели с много от своите територии.

Сега обаче Ниранджан направи нови предсказания, базирани на актуалната астрологична карта на Русия, която бе променена на 30 септември. На тази дата депутатите в руската Дума гласуваха промени в конституцията, допълвайки териториите на държавата си с Херсонска и Запорожка области и с Луганската и Донецката народни републики. Такива изменения на основния закон, и особено на територията на дадена държава, винаги водят и до нова мунданна (политическа) астрологична карта, съобразена с тях. Тя е базирана върху датата и часа, на които те са настъпили.

Според Ниранджан новата мунданна карта на Русия с още по-голяма точност показва колко трагична за нея ще бъде следващата 2023 година. Лошите новини ще съпровождат голямата страна от първите дни на януари, но тъмните облаци ще се сгъстят през април.

В рамките на този месец, според новата астрологична карта, ще се случи окончателното разделение в руския елит, което ще предизвика извършването в Кремъл на убийство на знакова фигура от руската върхушка, като в началото то може да се представи пред света като естествена смърт.

Събитието обаче ще отприщи мощни деструктивни процеси, които ще бележат бъдещето на Русия. Ниранджан твърди, че първите територии, които ще се разбунтуват и де факто ще обявят независимост, ще са съставните кавказки републики, преди всичко Чечня и Дагестан.

„Астрологичната карта на целия кавказки регион за следващата година е доста революционна – виждат се бунтове и много кръв. Вероятно напускането на Русия няма да мине гладко и мирно“, предполага астрологът. Той разглежда по-подробно и Калининградска област, която Русия присъединява от Германия в края на Втората световна война. Това е бившата Кьонигсберска област.

„В мунданната карта съвсем ясно се проследява как областта сменя принадлежността си. Това ще се случи във времето май-юли, като могат лесно да се проследят смяна на името, символите и структурата на управление в областта. Което може да се тълкува и като отделяне от Русия и обявяване на независимост или присъединяване към друга държава“, казва астрологът.

През 2023 година Русия ще продължи да воюва, но войната вече ще се е преместила на нейната собствена територия. „Ясно се вижда въздушна опасност и разрушения в Москва и Санкт Петербург.

Трудно е да се прогнозира откъде биха могли да идват тези бомбардировки – тук трябва да се направят подробни астрологични карти, както на двата града, така и на всички съседни и по-далечни държави, за да се установи кой би бомбардирал руската столица“, обяснява Ниранджан.

По думите му, войната в Украйна ще продължава до март 2023 година, когато би трябвало да приключи с възвръщането на всички окупирани територии. Самата Украйна няма да бъде приета в ЕС и в НАТО. Това ще я принуди да създаде свой собствен икономическо-военен блок, в който може да се проследи присъединяването на Великобритания, Полша и някои балтийски страни.

Впоследствие новата организация ще стане притегателна и за много други държави. „Но вече Украйна ще е тази, която ще определя кой може и кой не да стане член“, предвижда индийският астролог.

Правейки извод и от мунданните карти на Китай и Турция, Ниранджан смята, че това ще са двете държави, които ще получат най-големи облаги, включително и териториални придобивки, от предстоящото разпадане на Русия.

Алакх Ниранджан има няколко свои канали в Ютюб – на английски, хинди и руски езици. Той прави подробни политически прогнози всеки четвъртък, а зрителите – чрез попълване на платена анкета, – определят на коя държава, кой регион или коя организация да са посветени.

Видеата със самите прогнози са безплатни само в деня на прякото излъчване, а след това са достъпни чрез заплащане.

Автор: Божидар БОЖКОВ, Флагман.бг

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече