Стягайте се, братя българи! Демокрацията е в опасност!

0

Демокрацията е в опасност. Партиите от така наречената „промяна“ напуснаха Народното събрание от страх, че на следващите избори ще се гласува и с хартиена бюлетина. Възстановено е конституционното право на гражданите да избират сами как да гласуват.

За партиите на „промяната“, които все повече се демаскират като политически авангард на мафията, това е равносилно на гибел. Те бойкотират нормалния парламентарен живот и плашат с улични размирици.

Ние от Консеративно-патриотично движение изповядваме принципа, че проблемните обществени казуси се решават в пленарната зала на Народното събрание. Демократично, след дискусии и гласуване. Разположението на силите в НС е функция от преобладаващите интереси сред българските избиратели. Призивите за бунтове са тъждествени с анархията и взломяване на основополагащите ценности, върху които е построена държавата ни.

В същото време, ако улицата отново бъде превзета от врявата и безумството на едно кресливо малцинство, няма да се поколебаем да повикаме на същата тази улица и на същия този площад всички 111 000 българи, участвали в националната подписка срещу задължителния машинен вот. Ще повикаме и симпатизантите на ГЕРБ, БСП и ДПС, както и негласуващите сънародници, които очевидно нямат доверие във венецуелските „мадуровки“. Припомняме, че с тях не се гласува в нито една държава от европейския континент.

Демокрацията не се налага императивно, с бунтове и размирици. Жълтите павета не са запазена територия на самозвана жълтопаветна прослойка, легендираща се като носител на абсолютната истина. Жълтите павета не са София, София не е България. Всички социологически проучвания сочат, че поне 50% от хората предпочитат да гласуват с хартия. Техният глас трябва да бъде чут. Гласът на 111 000 граждани от националната подписка също трябва да бъде чут. Иначе ще излезе, че живеем в диктатура на малцинството.

Стягайте се, братя българи!

Автор:  Станислав Недков

Източник: „СЕГА“

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече