Алла Пугачова работила години наред за западно разузнаване ВИДЕО

0

Ръководителят на Федералния проект за сигурност и борба с корупцията Виталий Бородин обвини Алла Пугачова в сътрудничество с чужди разузнавателни служби.

В ефира на местни медии Виталий Бородин, ръководител на проекта за федерална сигурност и борба с корупцията, каза, че има доказателства за работата на 73-годишната народна артистка на Русия към западните разузнавателни служби:

„Да, аз заявих пред цялата страна, пред целия свят, че Алла Пугачова сътрудничи на западните разузнавателни служби. Надявам се всички разбирате, че това е казано с причина. Просто чакаме официални документи, които да докажат на обществеността и да покажат връзката на Пугачова със Запада.

Това е много сериозно обвинение. Съпругът на Пугачова, Максим Галкин, е признат за чуждестранен агент в Руската федерация. Министерството на правосъдието го постави в черния списък за „извършване на политическа дейност“. Самият Галкин нарече критиките за спецоперацията „политическа сатира“, но само Кремъл не разбра подобни „шеги“1 пишат агенциите. Галкин напусна Русия, свири в различни страни по света и прехвърля пари от концерти във фондове, които помагат не само на бежанците от Украйна, но и на въоръжените сили на Украйна.

Самата Пугачова живее в Израел и е своеобразен духовен център, кръстница на всички избягали от Русия чуждестранни агенти, представители на „петата колона“, които публично декларират антируската си позиция, се говори в коментари на чуждите агенции. Там си правели уютни семейни сбирки и общи снимки. Тоест буквално плащала за убийствата на руски войници според определени медии.

Но невероятно! Съпругът на Пугачова е чуждестранен агент, социалният й кръг е петата колона, а тя уж си остава „бяла и пухкава“, „народна любимка“. Опитите за избелване на „примадоната“ се промъкват в медиите, казват те, тя не казва нищо за „специалната операция“, както си я наричат още някъде. Например лидерът на групата Агата Кристи Вадим Самойлов казва, че певицата изпълнявала „своят малки женски подвиг”, подкрепяйки съпруга си. И ако Пугачова говори за „операцията“, то било много неясно, без конкретика, защото според Самойлов „тя е мъдър човек.“ Да, Пугачова имаше разума да не говори открито срещу „операцията“. Но това не е мъдрост, а обичайната способност да пресмята действията си 1-2 стъпки напред, коментират агенциите с определен уклон.

Алла Борисовна не е чужда на тихата омраза към Русия и руснаците. И ние чакаме документите на Виталий Бородин, доказващи сътрудничеството на народната артистка на Русия със западните разузнавателни служби, пишат медиите от страната, която води „специална операция“.

Превод: БЛИЦ

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече