Лазерна епилация със Soprano Titanium

0

Лазерната епилация със Soprano Titanium е добър начин да се отървете от излишното окосмяване по лицето и тялото. Също така е чудесно за тези, които имат гъст, груб косъм. Soprano titanium действа, като разрушава космените фоликули и оставя гладка, чиста кожа.

Какво е Soprano Titanium?

Soprano Titanium е най-новото оборудване за лазерна епилация, което комбинира множество дължини на вълната в един апликатор. С тази иновативна технология, практикуващите могат да постигнат оптимални резултати, като същевременно гарантират комфорт на пациента.

Soprano Titanium е одобрен от FDA и предлага усъвършенствано лечение за обезкосмяване. Той съчетава три клинично валидирани дължини на вълната за насочване към няколко слоя кожа. В допълнение, това иновативно устройство разполага с технология за охлаждане ICE Plus, за да поддържа повърхността на кожата хладна по време на лечението. Това гарантира, че пациентите се чувстват удобно и минимизира риска от изгаряния.

Soprano Titanium е едно от най-безопасните налични лечения за обезкосмяване. Устройството използва иновативна техника, която е клинично доказана като безопасна за всички типове кожа. За разлика от други методи, техниката SHRTM постепенно доставя топлина към космения фоликул. В резултат на това е практически безболезнено и безопасно за всички типове кожа.

Освен че е безопасен, лазерът Soprano Titanium е и ефективен. Позволява по-бързо лечение и премахване на врастнали косми. Освен това, той е идеален избор за третиране на по-тъмна кожа, тъй като може да се насочи към най-дълбоките нива на космените фоликули.

Soprano Titanium идва с изключително голям размер на петна, който му позволява да покрие голяма повърхност за по-малко време. Освен това, техниката му с четка за боядисване му помага да намали времето за процедура.

Как работи Soprano Titanium?

Soprano Titanium е нова форма на лазер, който може да достигне няколко слоя кожа, включително дермата, за да осигури бързо и ефективно обезкосмяване. В резултат на това може да осигури дългосрочно, постоянно обезкосмяване, като същевременно намалява вероятността от врастнали косми. Тази терапия работи върху всеки тип кожа, от светла до тъмна.

За разлика от други лазери, Soprano използва уникална патентована технология за доставяне на множество едновременни лазерни импулси. Множеството импулси натрупват топлина и се насочват към различни анатомични структури в космения фоликул.

Освен ICE Plus, Soprano използва In-MotionTM, който помага да се осигури пълно покритие на третираната зона. Тази технология е проектирана да бъде метеща, подобна на четка за рисуване, което улеснява насочването към повече области.

Друга уникална характеристика е двойният конектор на Soprano, който позволява на потребителите да превключват настройките между двата апликатора по време на една процедура. Това помага да се намали времето за престой и прави лечението по-ефективно.

Какви са предимствата на Soprano Titanium?

Soprano Titanium е революционно лечение за обезкосмяване. Тази лазерна технология осигурява по-бърза, по-безопасна и по-удобна процедура. Неговата уникална комбинация от три клинично валидирани дължини на вълната позволява на практикуващите да лекуват пациенти с всякакъв тип кожа. Отличаващ се с най-новата охлаждаща технология, Soprano Titanium предлага комфорта и ефективността на традиционна процедура, но с допълнителните предимства на намалено време за лечение и безболезнени резултати.

За по-ефективно обезкосмяване лазерът Soprano Titanium на Alma разполага с уникален SHR(tm) метод. С широка технология In-Motion(tm), патентованата система за охлаждане на лазера ефективно насочва космените фоликули. И за разлика от други машини, SHR методът е безопасен.

Тъй като методът SHR(tm) е постепенен, той няма да увреди космения фоликул, което позволява безболезнено изживяване. Освен това предотвратява повърхностни изгаряния, като гарантира, че процедурите са по-малко болезнени.

Лазерната епилация Soprano Titanium премахва космите от корените и оставя кожата гладка и копринена. Също така е идеалното решение за кожа със слънчев тен. Лазерна епилация със Soprano Titanium

Лазерна епилация със Soprano Titanium е добър начин да се отървете от излишното окосмяване по лицето. Също така е чудесно за тези, които имат гъста, груба коса. Soprano titanium действа, като разрушава горния слой на кожата, което премахва космените фоликули и оставя гладка, чиста кожа. Лазерът също така стимулира естествения лечебен процес на тялото, което го прави ефективно лечение за различни състояния.

Лазерната епилация Soprano Titanium премахва космите от корените и оставя кожата гладка и копринена. Също така е идеалното решение за кожа със слънчев тен.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече