Евгений Кънев: България е хъб за пране на източни мръсни пари

0

Мисля си как войната в Украйна срути за няколко месеца тежките декори на нашия политически театър. Представяте ли си още колко години ”борба с корупцията”, “евроатлантизъм”, “независимост и суверенитет” ни очакваха – докато изчезнем от картата на света, а всички клептомани са се изнесли в Дубай?

Грозната истина е, че сме станали Хъб за пране на източни мръсни пари, логистика на наркотрафика и база за политически диверсии на Балканите, а може би не само.

Сега “Магнитски” помага и най-заслепените поне да имат едно наум. Макар че за тези, които лайкват постовете на Волгин – като този каква чест било вече да си в списъка “Магнитски” – спасение няма и остава само да се молим за тях.

Вижте снимките на Зеленски с Радев и със Сана Марин (премиерката на Финландия) – те също казват всичко за Интересите и Ценностите, Мрака и Светлината, Миналото и Бъдещето.

Вижте и смута в ГЕРБ – реакция в класиката “шефе, и аз се праа на луд, ама вие…”. Апропо, вероятно “Магнитски” ще бъде ключа и към съставяне на правителство на ПП-ДБ с подкрепата на …ГЕРБ. 

Иначе – в следващия списък…

а този фон, излезе изследване, че в цялата ни модерна история от Възраждането насам, българите са заделяли като един беден народ около 40-45% от доходите си за храна. Това за първи път се е променило около влизането ни в ЕС, когато българите започват да забогатяват.

Но са си избрали президент, който да блокира Европа, която иска да ни цивилизова. А едни негови поддръжници – идиоти обикалят студиата и улиците да събират подписи да ни защитават от Европа. За да получат лайк, пардон копейка от Путин.


Евгений Кънев, Facebook

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече