Пентагонът: Извънземен кораб-майка праща сонди на Земята

0

Служители на Пентагона заявиха в проектодокумент миналата седмица, че извънземни може да посещават нашата слънчева система и да пускат сонди за мисии на Земята.

Проект на изследователски доклад, съставен от Шон Къркпатрик, директор на Службата за разрешаване на аномалии във всички области на Пентагона (AARO) и Ейбрахам Льоб, председател на астрономическия отдел на Харвардския университет, беше публикуван на 7 март, пише „Телеграф“.

Според доклада „изкуствен междузвезден обект потенциално може да бъде кораб-майка, който освобождава много малки сонди по време на близкото си преминаване до Земята”.

Американският конгрес натовари НАСА със задачата да намери 90% от всички обекти в близост до Земята, които са по-големи от 140 метра през 2005 г., което доведе до телескопите Pan-STARRS. На 19 октомври 2017 г. Pan-STARRS откри необичаен междузвезден обект, който по-късно беше наречен „Оумуамуа“ или разузнавач на хавайски. Обектът беше с форма на пура, без кометна опашка, което накара учените да вярват, че е НЛО.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече