Как Русия се превърна в затвор за Путин?

0

След решението на Международния наказателен съд (МНС) в Хага за арест на руския президент Владимир Путин стана ясно, че то може да бъде изпълнено в 123 държави.

Всички те признават решенията на този съд и ги изпълняват. Една от тях е България. Така Путин се превръща в затворник в собствената си страна.

Той никоя европейска държава вече не може да посети. Каква само съдба!

Да си всевластен господар в своята страна, да имаш огромна армия, милиарди да си натрупал, а да не можеш хей така, като всеки нашенец например, да прескочиш до Виена, Лондон, Париж или Рим!?

Затворник не, ами пълен затворник. Но толкова му е акълът на Путин. Сам се набута в затвора „Русия“.

Или, което е все същото, превърна Русия в затвор и сам попадна в него. Разбира се, може да отскочи до Пекин. Комунистически Китай не признава и не прилага решенията на МНС. Но това за него ще да бъде като „разходка“ до съседния затвор.

И се получава така, че българските путинолюбци ще си отидат от живота без да могат да зърнат на живо в България своя кумир. Няма за Путин френска Ревиера, няма Малдивите. Появи ли се там веднага ще бъде арестуван и изправен пред съда в Хага като военнопрестъпник.

И е факт, че стотици хиляди и главно млади хора, си отидоха преждевременно от живота заради него. Защото той е не просто военнопрестъпник, както твърдят в Хага. Той е проклятието на ХХI век.

А МНС е постоянен съдебен орган, който разглежда прояви на геноцид, престъпления срещу човечеството, военни престъпления и престъпления на „агресия“. Решението, което е взел за арестуване на руския президент е на основание, че той е заповядал насилствено да се депортират деца от Украйна в Русия. 

Само до февруари тази година повече от 16 000 деца са били отвлечени от Украйна и прехвърлени незаконно в Русия или в окупирани от руските агресори украински региони.

Но наистина, що за злодей трябва да си, че не само да заповядаш да бъдат избивани деца, майки и бащи, но и да заповядаш невинни душици да бъдат отвличани?

Затова и в цял свят сравняват Путин със Сталин и Хитлер, с Мао, Пол Пот и Садам Хюсеин, т.е. все с подобни нему ненормалници, донесли огромни страдания и беди на народите през миналия ХХ век.

И какво като Путин е в луксозна килия, т.е. в Кремъл? Затворът си е затвор. И затворникът е той – президентът на Русия!

Автор: Александър Йорданов, Фейсбук

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече