И мутресите отнасят куршуми на килърите

0

Според полицаи наркодилърът се нанася в неугледната панелка в началото на 2001 г., за да отглежда на спокойствие бебето си, което Льоната оставя полусирак едва на шест месеца. Льоната винаги се придвижва с няколко лични охранители. Но този път килърите се внедряват в обкръжението на Льоната и го ликвидират заедно с жена му, докато са им на гости. Хората на Джуджето, сред които са убитият по-късно Антон Милтенов-Клюна и Димитър Вучев-Демби, отмъщават на душманите на главатаря си. Като в мафиотска кримка двамата настигат убийците Петър Петров-Кюстендилеца и Христо Стефанов. Между четиримата започва престрелка, но килърите успяват да избягат. По-късно полицията потвърждава, че именно Кюстендилеца е резнал гърлата на Джуджето и на Албена.

Льонята Джуджето е сочен за наркобос номер 3 в страната към този момент. Регистриран е многократно за най-различни престъпления и има няколко присъди зад гърба си – за грабеж, за кражби и за изнасилване. Категорично е установено, че се занимава с търговия на дрога. Наричат го балансьор между ВИС и СИК в София. След неговото ликвидиране между двете групировки започва война.

Според полицейски източници 40-годишният вече ликвидиран ъндърграунд герой е в тройката на най-мощните разпространители на наркотици на национално ниво. Той е обект на полицията и правосъдието още от зората на демокрацията, но въпреки многобройните му присъди престъпната му дейност никога не е спирала. Гравитира около групировката ВИС, но няма общи фирми с нейни представители.

Самоковеца и Цеци Красимирова

През 2003 г. кумецът на Васил Илиев Косьо Самоковеца е убит показно с куршум в главата на амстердамския площад „Дам“. Екзекуцията е пред магазин за бижута, от който Самоковеца таман излиза с любимата си Цеци Красимирова.

Куршумът излиза от главата на висаджията и се забива в слепоочието на красавицата. Цеци изпада в кома и е с опасност за живота известно време, но преодолява трапа и оцелява. След всичките тези години, когато е в Амстердам, винаги отива на площад „Дам“, където бе ликвидиран любимият й.

Източник: „България днес

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече