ДСБ в позиция: Категорично заставаме зад кандидатурата на Васил Терзиев за кмет на София

0

„ДСБ София, категорично застава зад издигната от нас кандидатура на Васил Терзиев за кмет на София. Столицата се нуждае от коренна промяна на управлението си и екипът на ДСБ, като част от коалицията Демократична България, Продължаваме Промяната и Спаси София, ще допринесем за категорична победа и превръщането на София в модерна европейска столица с прозрачно и компетентно управление.“

Това се казва в официална позиция на Демократи за Силна България.

„Нашите представители в общинския съвет и районните кметства ще бъдат гарант, че дългогодишно отстояваните политики в опозиция, най-сетне ще бъдат осъществени“, допълват от ДСБ.

„Кандидатурата на проф. Вили Лилков не е обсъждана в ДСБ, а самият той от години не е активен член. Търсеното разцеплението в нашата общност, работи единствено за намаляване на шансовете ни за категорична победа на предстоящите местни избори и единствено и само в интерес на статуквото“, завършва позицията.

Припомняме, че Вили Лилков беше издигнат за кандидат за кмет на София от инициативен комитет, а вчера самият той обяви, че ще се бори за поста на предстоящия местен вот.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече