Древен ръкопис разкрива: България изчезва през 2084 г.!

0

Специалистката по окултизъм Ина Ясипова живее от дълги години в Австралия, но изведнъж решила да се завърне в родината заради мистична сила, която я дърпала. „Моята родна земя сякаш искаше да ми предаде някакво послание. Върнах се в България и изкарах едно вълшебно лято в една изоставена махала в Балкана. Там усетих земята си, открих мъдростта на старите хора и пренаредих ценностите си. След това лято започнах да се връщам често в родината си и да обикалям места, по които рядко стъпват туристи. Интересуваха ме забравените кътчета, които все още съхраняват тайните на старите българи. В една изоставена родопска махала срещнах учителя М. Т., който ми разказа смайващи неща за произхода на нашия народ. Той ми подари ръкописа с българските съдби – знанието за календара на нашите прадеди, за това как са свързвали всяка седмица от годината с някое цвете, дърво, камък или животно. За билките, които закрилят всяка българска съдба, и за свещените места по нашите земи, от които можем да черпим енергия“, разказва тя.

Дълго време Ина разчитала ръкописа, а неин познат, преподавател по история, потвърдил автентичността на текста, който бил създаден през първата половина на XIX век и е събрал знание, което дотогава се е предавало устно – от поколение на поколение, пише „Ретро“.

В него тя открива и шокиращо твърдение, че България ще изчезне след само 61 години. „Така е записано в ръкописа. За съжаление, виждам как народът ни се стопява от година на година и е напълно възможно предсказанието за изчезването на българите през 2084 г. да се сбъдне“, коментира Ина.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече