Бачийски: Не трябва да има прайд и антипрайд

0

Това, което се тиражира в социалните мрежи, че съм хомофоб, не отговаря на истината, а е планирана и режисирана атака, заяви Константин Бачийски пред БНР. Той е обявен като кандидат за кмет на ПП в Бургас на предстоящите местни избори. Тази кандидатура обаче не среща одобрение от страна на ДБ, които обявиха, че си имат кандидат и това е Димитър Найденов. Името му все още не е обявено официално.

„До този момент все още няма подписано коалиционно споразумение, а само се водят преговори за общо явяване. Те не са финализирани“, обясни Бачийски в предаването „Хоризонт за вас“.

Чудех се какво ли ще измислят – нямам дядо или баща в Държавна сигурност, отбеляза още той.

„Моето мнение е, че не трябва да има прайд и антипрайд, защото това разделя обществото. Не може да забраним на хората да изразяват мнението си, но трябва да го правят по начин, който да не нарушава добрите нрави“, смята Бачийски.

За битката за Бургас не е важно дали някой приема ЛГБТ идеологията, или я защитава, а какъв ще е просперитетът на града, смята Бачийски. Той предлага програма от 10 точки, които да възродят икономически целия регион. Те са били част от програмата му и при явяването на предишни избори, когато събира едва 5000 гласа.

Константин Бачийски отбеляза, че вероятно е единственият народен представител от ПП, който не е подкрепил този кабинет, „заради влиянието на ГЕРБ върху него“.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече