Жената, която бе простреляна заедно с Алексей Петров, описала килъра

0

Жената, която бе простреляна при убийството на бизнесмена Алексей Петров, се възстановява. Оказва ѝ се психологическа помощ. Тя е разпитана няколко пъти.

Дала е достатъчно данни за описанието на извършителя и за неговото поведение по време на стрелбата. Това каза в ефира на bTV главният секретар на МВР главен комисар Живко Коцев.

На въпрос къде е извършителят той заяви, че предположенията са много – възможно е да е у нас, но е възможно и да е напуснал България.

„Убийството на Алексей Петров е предумишлено, много добре организирано. Той е с много сериозен бекграунд и в момента продължаваме да изследваме различни етапи от неговия живот“, каза Живко Коцев.

Алексей Петров беше убит на 16 август по обяд, докато се разхожда на Витоша, с два куршума – в главата и гърба. При покушението беше простреляна и жената, с която Петров бил в планината.

Личното кадрово дело на Алексей Петров е разкрито като на член на ръководството на Националния осигурителен институт, представляващ Съюза за стопанска инициатива на гражданите.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече