Предозиране: Пеевски обяви, че е готов за премиер

0

Пресцентърът на ДПС публикува във фейсбук страницата си коментар на председателя на парламентарната група на движението Делян Пеевски, в което той продължава атаката от сутринта към премиера Николай Денков и обявява как той няма да бяга от отговорност, ако бъде номиниран за премиер.

През последните месеци първо Пеевски започна активно да говори от името на различни формати в парламента, които се обсъждаха актуални въпроси. Преди това години наред не бе говорил нито от трибуната, нито пред медии, а често и не идваше на работа. Наскоро оглави парламентарната група на ДПС. Междувременно структурите на движението започнаха да го номинират за лидер, след като и двата поста бяха овакантени от Мустафа Карадайъ.

От съобщението се разбира, че според Делян Пеевски настоящият премиер се занимава с „шегички“, вместо да си върши работата. Смята, че Денков не е научил най-важния урок – че властта е в името на хората.

„Ако признава, че не могат да се справят, ако не съзнават какво трябва да направят, за да управляват държавата, да ме изберат за премиер. Аз няма да избягам от отговорност и мога да се справя. И ще работя винаги за хората. Очаквам номинацията им още днес. Разбирам, че управление не се учи в химическата лаборатория, но виждам, че не се справят с трудностите“, посочва Пеевски.

Снимка: Георги Кожухаров/Дневник

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече