Хамид Хамид: ДПС е един отбор, ще положим всички усилия за правителство с втория мандат

0

„Отношенията между Ахмед Доган и Делян Пеевски са повече от тези на баща и син. ДПС е един отбор. Винаги, когато ДПС е трябвало да се разделя с някои деребеи, те са поставяли лични интереси, но за първи път се поставя въпроса за Ахмед Доган. Хората по места са против деребеите“, каза депутатът от ДПС Хамид Хамид в „Тази сутрин„.

Той обясни, че на Пеевски и Доган не им трябват посредници.

„Деребействане е да властваш на определена група хора, да управляваш, без да се съобразяваш с тях. Отношенията между Пеевски и почетния председател са прекрасни и не може един Рамадан Аталай да ги противопостави за лична изгода, това са фактите“, заяви още Хамид.

Той пак повтори, че деребеите се показват от областните структури – Търговище свалило доверието от Джейхан Ибрямов например.

Хората от снимката в Сараите в Росенец били манипулирани, заяви Хамид.

„Да се гласува за правителство, имаше решение на Централното оперативно бюро. Заръката на почетния председател бе поднесено 10 минути преди гласуването от незнайни хора“, каза още той.

Хамид добави, че решението за изключването на Радаман Аталай от парламентарната група е взето на заседание на парламентарната група с подпис и протокол:

„За него са гласували 30 души, преди това предложението е на пловдивската структура. Аталай може да ви каже, че е космонавт, не му вярвайте. Г-н Пеевски е в ДПС от 2005 г., имало е много тежки моменти, много хора избягаха от г-н Доган, но Пеевски винаги е бил до него“, каза Хамид.

Той поясни, че ще положат всички усилия, за да има правителство за втория мандат.

Парламентарната група и другите колективни органи на ДПС ще определят днес на заседание кой да отиде да вземе мандата и какво да се прави с него. Хамид поясни, че ще положат всички усилия, за да има правителство за втория мандат.

За санкциите на Пеевски по закона „Магнитски“ Хамид твърди, че американците са били подведени, а от ДПС имали всички документи и актът се обжалвал.

„Обичаме ви, г-н Доган“, завърши той. „Обичаме и г-н Пеевски и г-н Чакъров“, добави Хамид.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече